skip to main content

Architect Uden


Sloven Architectuur heeft ruime ervaring en is dé architect in Uden en omgeving.
We hebben vele projecten gerealiseerd voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. De samenwerking is steeds persoonlijk en we blijven betrokken van ontwerp tot oplevering. Een heldere communicatie speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol. We ontwerpen zowel nieuwe woningen en bedrijfsgebouwen, maar ook bestaande gebouwen restylen, herbestemmen of restaureren we met evenveel kennis en enthousiasme.

Zakelijke en particuliere opdrachtgevers

Sloven Architectuur heeft als architect zowel opdrachtgevers in de particuliere als zakelijke sector. We ontwikkelen functionele bedrijfshallen en sfeervolle utiliteitsgebouwen, steeds met specifieke ontwerpoplossingen, naar de behoeften van de opdrachtgevers. Als particulier opdrachtgever kunnen we voor u een fraaie villa ontwerpen die past bij uw wensen en de eisen van de bouwlocatie. Wilt u een woning met rieten dak of een moderne woning, we houden rekening met uw wensen. Daarnaast ontwerpen we voor woningcorporaties en projectontwikkelaars projectmatige woningbouw, zowel grondgebonden als gestapeld. We zijn niet zonder trots op bijvoorbeeld de startersappartementen aan de Oranjestraat.

Ook de fraaie vrijstaande villa’s die we hebben mogen ontwerpen op bijzondere locaties in Uden staan als een huis. Voorbeelden zijn een traditionele villa op Slabroek en een aantal moderne villa’s in villawijkje Klein Hoefblad en in de Boslaan achter het Retraitehuis.

Renovatie en herbestemmen in regio Uden

Renovatie is soms veel voordeliger en dus interessanter dan sloop en vervolgens nieuwbouw. Als architect zijn we eveneens ervaren in het renoveren en restylen van gebouwen. Dit doen we ook in Uden en in de directe omgeving van Uden. Ook in het ontwerp voor de restauratie van monumentale panden hebben we ruime ervaring. Daarnaast kunnen we met herbestemming panden van een geheel nieuwe functie voorzien, zoals landelijk wonen in een voormalige oude bedrijfshal of oude champignonkwekerij. En heeft u wel een mooi kavel, maar ligt er nog geen woonbestemming op dit perceel dan kunnen we u helpen met het wijzigen van de bestemming door een nieuw bestemmingsplan hier voor te schrijven. Bijvoorbeeld met een ruimte-voor-ruimte titel zijn er soms mogelijkheden om een bouwtitel te krijgen.

Uw architect bekend in Uden

Dankzij onze gerealiseerde projecten, zowel zakelijk als particulier, in en rondom Uden zijn we inmiddels een bekend architect in de regio. We weten ook de weg goed te vinden op het gemeentehuis.

Bespreek uw wens met Sloven Architectuur

Bent u op zoek naar een ervaren architect uit de omgeving van Uden voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact op met Sloven Architectuur. Wij zijn met name actief in het zuiden en in het midden van het land, dus bijvoorbeeld ook in Veghel, Heeswijk-Dinther, Boxtel, Rosmalen en Vught.
Bespreek met ons uw ontwerp-wensen, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden, nieuwe inzichten kunnen bieden en u een mooie offerte op maat kunnen aanbieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken via nummer 085 0645747 of stuur een email naar info@slovenarchitectuur.nl of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Den Bosch.

CONTACT