skip to main content

Sloven Architectuur, uw architect in de buurt van Rosmalen


U bent een particuliere of professionele opdrachtgever en op zoek naar een ervaren, vakkundige en creatieve architect in Rosmalen of directe omgeving. Bij Sloven Architectuur bent u dan aan het juiste adres.
Wij zijn al meer dan 25 jaar actief voor particuliere en professionele opdrachtgevers en hebben ruime werkervaring en veel kennis op velerlei gebied, zoals ontwerpen en technisch uitwerken van vrijstaande nieuwe woningen en villa’s, verbouwen en restylen van bestaande woningen, projectmatige woningbouw, kantoren en bedrijfsgebouwen. Maar ook bij restauraties en/of herbestemming, van soms monumentale gebouwen, worden we betrokken.
Wij vinden dat het interieur een onlosmakelijk onderdeel van een ontwerpopgave is, daarom bieden we indien gewenst een totaaloplossing, eventueel zelfs met advies voor styling van interieur en inrichting.
Ook als u hulp nodig heeft voor het wijzigen van een bestemmingsplan of bij het aanvragen van een bouwvergunning (omgevingsvergunning) voor een ander gebruik van bijvoorbeeld oude stallen in het buitengebied hebben we deze expertise in huis.

Een dynamisch, creatief en betrokken architectenbureau

Sloven Architectuur BV uit omgeving Rosmalen heeft ruime ervaring op velerlei gebied en weet voor de opdrachtgever steeds tot de best passende oplossing te komen. We ontwerpen altijd op maat: iedere opdrachtgever is uniek, daarom is ieder gebouwontwerp ook uniek.
De ontwerpoplossing volgt uit de behoeften en specifieke wensen van de opdrachtgever en de karakteristieken van de locatie van het gebouw en is dus niet zomaar voor de hand liggend. Onze ontwerpen zijn innovatief en creatief, maar zeker ook technisch goed doordacht. We maken graag toekomstbestendige gebouwen, die praktisch aanpasbaar zijn en blijvend gewaardeerd worden door de gebruiker. Graag passen we duurzame materialen toe, zodat het gebouw ook na vele jaren mooi blijft, dus mooi oud kan worden. We realiseren geen droomkastelen, maar aansprekende maakbare eigentijdse architectuur.
Wilt u graag weten wat wij voor uw project kunnen betekenen, wilt u graag kennismaken of bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk voor alle onze woning- en villa-ontwerpen op villadelphia.nl.
Daar kunt u tevens ons inspiratieboek met vele woning- en villa-ontwerpen bekijken.

Zowel zakelijk als particulier

We ontwerpen voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. We hebben bedrijfshallen en utiliteitsgebouwen ontworpen, die ook in Rosmalen en de directe omgeving te vinden zijn. Steeds heeft dit voor onze opdrachtgevers geleid tot specifieke ontwerpoplossingen.
Als particulier kunt u bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld een unieke villa op een bouwperceel wilt laten bouwen. We hebben vele droomvilla’s ontworpen. Ook een verbouwing of restyling van uw bestaande woning is mogelijk. Woningbouw voor woningcorporaties en projectontwikkelaars behoort ook tot één van onze specialismen. Zo realiseerden we al ontwerpen voor nieuwbouw projecten, waaronder appartementencomplexen, starterswoningen, geschakelde en vrijstaande projectwoningen, in de directe omgeving van Rosmalen.

Renoveren en herbestemmen

Renovatie en herbestemmen is vaak een kostenefficiënt alternatief voor sloop en nieuwbouw. Als architectenbureau zijn wij tevens gespecialiseerd in het maken van een passend ontwerp voor de renovatie van panden. Ook voor het maken van restauratieplannen van monumentale panden hebben we ruime ervaring. Daarnaast kunnen we panden met een herbestemming een nieuwe functie geven, zoals het wijzigen van een bestemmingsplan voor het realiseren van een schuurwoning. Ook hebben we recentelijk een voormalig rundveebedrijf in Rosmalen getransformeerd tot een Bed & Breakfast!

Beleef uw nieuwe ontwerp in 3D

Sloven Architectuur ontwerpt in 3D. Dit biedt u de kans om al in de ontwerpfase het gebouw goed te kunnen beleven. Afhankelijk van uw wensen kunnen we ook het interieur in 3D uitwerken, zodat u echt een compleet beeld krijgt van het ontwerp. Hierdoor is het voor u veel gemakkelijker om beslissingen te nemen en kunnen we het ontwerp eenvoudig voor u aanpassen.

Hét architectenbureau in de buurt van Rosmalen is Sloven Architectuur

Bent u op zoek naar een ervaren architectenbureau in Rosmalen en omgeving voor uw project? Wij zijn met name actief in het zuiden en in het midden van het land, dus ook in Den Bosch, Vught, Kerkdriel, Hedel en Ammerzoden, Udenhout, Boxtel, Liempde en Uden.
Kunnen wij u helpen bij het maken van een ontwerp op maat voor uw nieuw te bouwen woning of bedrijfspand? Neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via nummer 085 0645747 of stuur een email naar info@slovenarchitectuur.nl of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Den Bosch.

CONTACT