skip to main content

Villa architect | Sloven


Als ervaren villa architect is Sloven Architectuur specialist in het vervullen van woondromen voor particulieren. Heeft u een bouwperceel op het oog of aangekocht waar u uw droomvilla wenst te realiseren? Sloven architectuur ontwerpt unieke villa’s en huizen op maat, volledig afgestemd op uw woonwensen en stijl en budget.

Villa Delphia: particulier wonen

Onderdeel van Sloven Architectuur is Villa Delphia. Hierin specialiseren wij ons als exclusieve villa architect in het ontwerpen van nieuwe particuliere villa’s en woningen. Maar ook voor het verbouwen of restylen van uw woning kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar reeds gerealiseerde villa architectuur? Bekijk dan eens onze ontwerpen van huizen op Villa Delphia en doe hier direct meer inspiratie op voor uw droomvilla!

Moderne villa architect

In 25 jaar hebben we zeer uiteenlopende villa architectuur opgeleverd. Van moderne tot landelijke villa’s of (restauratie van) monumentale panden. Met name moderne villa architectuur is op moment veel gevraagd bij onze opdrachtgevers. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar deze moderne villa met veel licht en zicht aan de rand van Nuland, of naar deze eigentijdse woonboerderij in Udenhout waar een nieuwe moderne boerderijwoning werd ontworpen met daarin verwijzingen naar de traditionele boerderij. Als moderne villa architect hebben we door de jaren heen vele moderne villa’s in uiteenlopende stijlen ontworpen. Graag ontwerpen we ook voor u een moderne villa op maat afgestemd op uw woonwensen.

Exclusieve villa’s

Wanneer u de mogelijkheid heeft om een exclusieve villa architect in te schakelen voor de realisatie van uw droomvilla, dan heeft u ongetwijfeld een wensenlijst waar uw nieuwe villa aan dient te voldoen. En om deze wensenlijst zo volledig mogelijk te kunnen realiseren gaan wij eerst met u aan tafel om een goed beeld te krijgen van al uw specifieke woonwensen. Als gespecialiseerd villa architect weten wij als geen ander hoe we uw wensen kunnen omzetten naar concrete plannen. Voor de architectuur van unieke en exclusieve villa’s is Sloven Architectuur dé partner met de juiste kennis en ervaring.

Maak kennis met Sloven Architectuur

Spreken onze gerealiseerde projecten u aan en zoekt u een ervaren villa architect voor het ontwerp van uw droomhuis? Of wilt u gewoon eens sparren over onze mogelijkheden? Maak dan kennis met Sloven Architectuur. We bespreken graag samen uw woonwensen en kunnen u voorzien van een offerte op maat.

CONTACT