skip to main content

BUREAU

OVER ONS
Welkom bij Sloven Architectuur, architect in ’s-Hertogenbosch.
Het architectenbureau is opgericht door architect Paul Sloven. Met ruim 25 jaar ervaring in architectuur en bouwtechniek hebben we vele verschillende projecten ontworpen en uitgewerkt. De diversiteit aan opdrachtgevers heeft altijd gezorgd voor een ruime variatie aan mooie projecten. Zoals bijvoorbeeld nieuw- en verbouw van woningen en villa’s, projectmatige woningbouw en gebouwen voor utiliteit en industrie.
Wij zijn een bevlogen team van 4 vaste medewerkers en weten elkaar elke keer weer te inspireren. Door kennis uitwisseling, intensieve samenwerking en goede communicatie met onze opdrachtgevers ontstaat er telkens weer een succesvol eindresultaat.

VISIE
Een goed ontwerp en een tevreden opdrachtgever zijn voor ons de basis. Met goed luisteren kunnen we een verrassend ontwerp maken dat voor nu en in de toekomst aan de eisen blijft voldoen. Het ontwerp krijgt zo mogelijk een tijdloze architectuur, zodat het modegrillen overstijgt en dus ook na vele jaren nog gezien mag worden.
Bestaande gebouwen kunnen we verbouwen, restylen, herbestemmen of restaureren, zodat het gebouw weer jarenlang straalt en functioneert.
In principe maken we ieder ontwerp energiezuinig, technisch en constructief eenvoudig, zodat de bouw- en gebruikskosten efficiënt blijven.
“We voegen graag een fraai nieuw ontwerp toe aan ons portfolio, maar we willen vooral graag een goed ontwerp met tevreden opdrachtgevers.”
STAGEPLAATS
Wij bieden gevorderde bouwkunde studenten de mogelijkheid het praktische gedeelte van de mbo- of hbo-opleiding bij ons op kantoor te volbrengen.
Wij zijn door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) aangemerkt als ‘Erkend Leerbedrijf’.
Bij ons stage lopen betekent dat je meewerkt aan lopende projecten. Je maakt presentaties en technische tekeningen en biedt ondersteuning bij onderzoek en ontwikkeling van nieuwe ideeën. Heb je interesse dan vernemen we graag van je...