skip to main content

Diverse andere functies


Heeft u andere bouwplannen? Een nieuwe sportkantine voor uw voetbalclub, een nieuw kinderdagverblijf of een nieuw parochiecentrum voor uw kerkgemeente, wij verdiepen ons in uw wereld en komen met een verrassend ontwerp.

Heeft u de indeling al in uw hoofd? Hebben bepaalde materialen de voorkeur? Al uw ideeën bespreekt u met ons aan tafel. De gewenste bouwstijl en het beschikbare budget komen daarbij natuurlijk ook aan de orde. Daarnaast is het handig om al na te denken over tuininrichting en het interieur. Onze architect denkt mee, adviseert en vertaalt uw eisen en wensen naar een persoonlijk schetsontwerp. Bel ons voor een afspraak en bespreek de mogelijkheden.

MULTIFUNCTIONEEL
Soms heeft een gebouw niet alleen een functie. Vaak zijn meerdere functies gecombineerd onder een dak zoals wonen en werken, wonen en logeren, of leren, vergaderen, sporten en ontmoeten. Graag helpen we u de functies met elkaar te combineren en op de juiste plek te zetten zo dat er een goed doordacht multifunctioneel geheel ontstaat.

Lees meer