skip to main content

Landelijk wonen met wei


Als eerste hebben we voor onze opdrachtgever het traject van het wijzigen van het bestemmingsplan ingediend en doorlopen. Dit om ter plaatse van een oude bestaande champignonkwekerij achter de bestaande woningen te Alem twee vrijstaande eigentijdse woningen in landelijke omgeving voor de commerciële markt te ontwikkelen die binnenkort in de verkoop zullen komen.

Omdat de kopers van de twee nieuwe woningen nog niet bekend zijn is een flexibel plan ontworpen in eigentijdse landelijke architectuur, passend in het gebied. De kopers hebben nog vele keuzemogelijkheden. Keuzes zijn o.a. het plaatsen van een veranda, een carport, een dakkapel en een deel van de materialisatie van het exterieur.

De woningen hebben een ruime leefruimte op de begane grond, een berging en bijkeuken en optioneel een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich tevens vier slaapkamers, een inloopkast en een badkamer met verschillende indelingsmogelijkheden. De woningen zijn landelijk gelegen op heel ruime percelen met een prachtige tuin met mooi weids uitzicht. Kortom: een fantastische landelijke locatie en toch is het maar een kwartiertje rijden vanaf de A2 en Zaltbommel.

Lees meer

Perspectief woning 1
Tweede perspectief woning 1
Interieur woning 1
Interieur optie woning 1
Perspectief woning 2
Tweede perspectief woning 2
Derde perspectief woning 2
Vierde perspectief woning 2
Interieur woning 2
Interieur optie woning 2
Vogelperspectief zonder loods