skip to main content

Kantoor- en bedrijfsgebouw Den Bosch


Voor één van onze relaties hebben we een ontwerp gemaakt voor nieuwe bedrijfshuisvesting in Den Bosch.

Het gebouw is geprojecteerd op een hoekperceel en heeft dus twee (voor)gevels. Het representatieve kantoorgedeelte heeft een logische positie gekregen, geeft uitstraling aan het gebouw en past uitstekend binnen de stedenbouwkundige kaders. In dit gebouw zijn entree, kantoren en showroom ondergebracht. De entree met open trappenhuis, op de kop van het gebouw, geeft het gebouw extra allure. Met uitgekiende verlichting in entree, trappenhuis en vide straalt het gebouw ook in de donkere dagdelen.
De functionele bedrijfsgebouwdelen zijn automatisch terugliggend gepositioneerd ten opzichte van het hoekgebouw en ook als zodanig ondergeschikt vormgegeven. De bedrijfsvoering kan hierdoor praktisch plaats vinden zonder verlies aan representativiteit.
In de gevels is veel aandacht voor groen. Er zijn roosterelementen opgenomen voor het begeleiden van klimplanten. Met toepassing van stevige klimmers, die in de volle grond geplant worden, kunnen er duurzame groene gevels ontstaan die steeds mooier worden met het verstrijken van de jaren.

Lees meer

Gevel kantoorgedeelte en entree
Open trappenhuis
Achterzijde kantoor- en bedrijfsgebouw
Kantoorgedeelte met glazen puien
Roosterelementen voor klimplanten en duurzame groene gevels
Kantoren met grote raampartijen
Plattegrond