skip to main content

Moderne villa in Rosmalen


Op een ruim perceel in Rosmalen wordt deze vrijstaande villa gerealiseerd. Onze opdrachtgevers wensen een woning met veel uitstraling en met een plat dak. Het geldende bestemmingsplan voor het bouwperceel laat een beperkte bouwhoogte toe.
Wij hebben een passend en creatief ontwerp gemaakt, zodanig dat de villa, door de breedte van de voorgevel en de toegepaste materialisatie, de ruimtelijke uitstraling krijgt die onze opdrachtgevers voor ogen hadden.

Het ontwerp bestaat uit meerdere volumes die in hoogte en materiaal verschillen en samen een eenheid vormen. In het midden van de voorgevel bevindt zich de ruime entree, die bij binnenkomst door een grote vide over twee lagen aangenaam en ruimtelijk overkomt. Extra daglicht komt door de grote ramen op de verdieping naar binnen. De woning oriënteert zich met de woonruimtes naar de vrij liggende tuin en parkgebied. Naar de straat is de villa meer gesloten zodat er voldoende privacy ontstaat. Door de ruime en transparante entreepartij blijft de gastvrijheid en toegankelijkheid van de villa gewaarborgd.

Meer inspiratie? Deze typisch moderne woning en meer projecten vindt u op

Kijk voor meer inspiratie op de website van Villa Delphia www.villadelphia.nl

Lees meer

Moderne villa te Rosmalen
Voorgevel met ruime entree
Achterzijde villa met plat dak
Woonruimtes naar vrij liggende tuin
Achtergevel en terras in parkgebied
Trapopgang moderne villa
Ruime entree en vide
Interieur met grote ramen
Strakke moderne keuken